Jullov

Skönt? ah kasnke..men känner mej lite stressad...och faktiskt väldigt hungrig just nu också xD har bara ätit lite fika på skolan idag...inte så bra kanske men ska äta snart I guess...nu på lovet händer inte så mycket..inte så mycket jag orkar skriva om i alla fall...om du undrar något är det ju bara att fråga...känne rmej som vanligt lite depp idag men kan bli gladare av en sak...Tihi u make me smile :) har väl varit med dej typ två gånger nu eller nåt va? å haha har varit så enormt glad efter varje gång :) det känns bra att vara med dig. det är så lugnt men ändå så roligt. men jaja snart är det jul i alla fall...typ två dagar kvar...vet dock inte om jag gillar det så mycket..känns dumt att fira jul då man inte känner någon julstämning...men man får väl glömma det som är jobbigt i några dagar så man kan verka glad i alla fall...

Har hittat en låt..rätt så värdelös..men texten i den säger något verkligen viktigt...man ska vara glad för det man har...fråga inte hur ja hittade den..



Puss <3 tack för att du läste <3

mkt dåligt lite bra

venne var ja ska börja...men kan väl börja med å säga att ja inte orkar mer...att ja e less å lever mest för att se om de nånsin blir bättre..vilket ja hoppas på att de blir..å hah de kommer det nog...de e va folk säger. mycket dåligt ja inte orkar ta upp..lite less på att folk aldrig kan mogna å beter sej som att de går på dagis typ...svårt att bara acceptera att sånt är livet?..men jaja ert liv..ja orkar inte...en del bra..Jag har fått en lillasyster och träffat mer nytt folk. Detta folk e såklart asnajs :) å ja e glad =D en till dålig sak. Jag saknar min man :O rummet känns så tomt :/ å en annan dålig sak..ALLA verkar ha fått lov förutom vi ._. jaja ska sluta klaga. Ja orkar inte.

Har sjungit idag..med kören...roligare å sjunga själv tycker jag. men men man tar ju vad man får..folk klagar på att ja klagar...men ah.bryr mej inte...ja orkar inte.

aja imorgon e en ny dag :) börjar 8.30 på skolan..vanliga lektioner..men får lov på tisdag..de e ju rätt så najs :) Blir glad av å tänka på lov. Fritid lixom..men imorgon blir det stan med sötfolk ^^ kommer nog vara lite gladare imorgon än ja varit idag :)

orkar inte skriva mer just nu..tänkte bara skriva ett inlägg så ni inte lessnar på å kolla på en ouppdaterad blogg 24/7 typ..vsg för er som läser <3 Puss å kram <3

vet inte riktigt va ja ska skriva xD

hm känner mej allmänt less och inget går som ja vill...men ja, de brukar lösa sej så de e väl bara å bita ihop och kämpa på tills man stupar. Men nu är det helg i alla fall. Så jag siktar på att vila upp mej så gott det går så att jag kan orka att kämpa de sista veckorna innan jul. Denna helg har jag tack och lov inget jobb eller skum aktivitet så jaa..jag hinner ju vila upp mej lite i alla fall. Men snart dras det på igen och jag kommer däcka sekunden jag kommer hem everyday. hm vet som vi kanske ser i rubriken inte vad ja ska skriva riktigt..de känns som att ja bara skriver en massa tråkigt strunt.

hm...deep thoughts...

har pratat med en person. Denna person ha fått mogna i förtid och vuxit upp..hade jag inte vetat dess riktiga ålder hade ja trott att personen var minst 6 år äldre än vad den är. jag skulle ge allt för att ha mognat så långt. förstått livet på ett annat sätt. Denna person känner det helt annorlunde. Den hatar det vrekligen ... Den tycker att det känns som att den itne passar in. Som att ingen förstår. Hur kan det vara så? en mogen människa borde ses upp till och folk borde komma till den för råd...man ska inte se ned på någon bara för att den kommit lite längre. en person som mognat och fattat livet är någon man ska lyssna på, lära sej av. Annars står man still i sin egen utveckling. folk borde få vara som dom är...Och visst...vissa är omogna för alltid...men låt dem vara det då. Toleransen mot olikheter e fan aldeles för låg på denna jord! LÅT ALLA BARA VARA SÅ BLIR DE BÄST SÅ

Puss och kram <3

RSS 2.0