Hemma och sjuk :O

Vart i vålå nu då :) grymt skoj å saknar såklart alla så ja håller på å gå under. De är bra m mej förutom att ja e trött som en jävla åsna och dessutom förkyld har nog till och med feber nu (sry vickan) Vilket betyder att om jag fortfarande har det imorgon så kommer jag att vara hemma och då missa engelska lektionen, heh lr ah alla lektioner. Men nu när jag vart i vålå så är jag nöjd :) lite sjukdom på köpet är nåt jag gärna tar ifall det är vad jag ska få efter en helg med underbart roligt folk :)

Svininfluensan var ett stort samtalsänme denna helg kan jag lova. Alla verkar jätte rädd att få den å de va en massa snack om att man skulle sprita händerna å va försiktig m vem man "krama å gossa" med haha (använder lite av andras ord) å man skulle inte röra dörrhandtag och de va de ena å de andra men HALLÅ smarta jävlar! :P  Det är ett luftburet virus! vilket betyder att om man andas i närheten av nån som har den så blir man lätt smittad å då kan man låta bli å ta i grejjer hur mkt man vill! tänk efter vafan! men men ska vara lite snäll nu, alla bor i ju faktiskt inte i närheten av dom som läser på om de farligaste sjukdommar och vet allt om dem. De va nån som trodde att jag hade fått den men de tror jag knappast då hade jag nog mått mkt sämre. Nu är jag snuvig och har lite hosta bara å justja feber men de e bara en liten en. Skyller på regnet ^^ Sitter å pluggar fint å de går framåt i arbetet faktiskt :) så de e inga problem skola imorgon å fisk på kvällen (café fisk) När min feber drar upp i höjden å ja börjar spy lr nåt..då kan ja va orolig ;) men skolan ska vaccinera oss i oktober så om ja inte får den före de så är de lugnt? eller? Äh ja vet inte...det beror ju såklart på hur mycket vaccinet hjälper. Några fler som ska vaccineras på skolan? Fick veta idag att det är 2 doser i alla fall. (Fan 2 sprutor >_<) å här kmr lilla jag som avskyr sprutor typ mest av allt! haha när jag sticker nålar i mej själv är det ju en helt annan sak :o fasst ah ja brukar iofs. inte sticka nålar i mej själv haha :P men men vi kan ju låssas iaf? :P Men ah kanske är bra att vi vaccineras (låter fan som vi e hundar lr nåt "vaccineras") I oktober eftersom det tydligen är då den kommer vara som värst. Men troligtvis hinner vi nog bara få en dos innan den tar fart på riktigt. Hoppas den hjälper ändå. Ganska illa annars. Vet många som nog inte skulle klara sej om de blev smittade. :/ Vilket är ganska trögt så jag hoppas verkligen att de klarar sej å att jag inte får den så ja inte smittar dem. Visst man ska inte ta ut nå känlor i förväg men skulle bli jävligt depp ifall nån jag känner skulle gå bort i svininfluensan. Haha ja kanske skulle ha valt en annan rubrik på de här inlägget? " Svininfluensan" skulle kanske passa bätte :P men ah skit samma ska fortsätta plugga nu läser om atomslag å grejer (H)

Puss och kram <3 SAKNAR ALLA!! <3<3<3

Vålå HERE I COME!

Hm känns fult :P 2 inlägg på en dag när jag vanligtvis knappt skriver en gång i veckan :P haha men om typ 12 h å 40 minuter åker jag till vålådalen AS KUL =D har längtat i ett halvår typ :) men de ska bli kul att träffa alla igen ^^ håller på att ladda lite filmer till mitt SD kort eftersm datorn inte tar skivor får man improvisera lite. Men det går lika bra det här med. Tyvärr kommer jag inte att ha internet när jag är där borta utan får typ kolla alla melj och så när jag kommer hem. Haha som om ha kommer klara mej utan internet!? :S kommer säkert gå in på internet från mobilen eller så. Skulle inte förvåna mej. Jag är typ beroende sen jag suttit vid dator så mycket under sommarlovet :P men kommer vara upptagen med lite annat också så så mycket intenet blir det inte :) sms är nog mer något jag kommer ägna mej åt :P

Så nu sitter jag här på mitt rum. Svär lite åt att min väska ser kul ut och har allmänt ont i kroppen after att ha stressat som tusan de senaste dagarna. så ska bara läsa lite mejl från lärare och sedan lägga mej för ikväll. Blir tidigt imorgon eftersom jag ska upp vid 7 för att duscha och fixa det sista (vet inte vad det är än) och sedan vara vid ICA 10.45. Jippie? haha jo de är klart :) sen är det vbara längsta bussresan ever innan man kommer fram å hoppas på att man har ett bra rum igen :)

nu äre det natti natti för mej God natt alla!! Puss och Kram <3<3

Läxor

Wow nu har gymnaseit verkligen börjat märker jag! Fick första läxan idag då. Ska läsa en massa sidor i NKA (naturkunskap A) Inte svårt men ändå det är ändå drygt att skolan satt igår på allvar nu. Imorgon skulle resten av klassen börja med matte och så vidare medan jag sitter på en buss och mår halft illa :P Fett tärt egentligen :p Men när jag väl kommit fram blir det kul :) Längtar efter att få träffa alla igen :)

Vet faktiskt inte varför

Känner mej fett depp. Har väl inte nån direkt anledning till det heller antar jag men man rår väl inte för hur man mår va? Ja visst jag kan ju ändra på det eller? försöka ändra på det. Le fasst jag helst skulle vilja gråta? kämpa fast att ja egentligen håller på att falla ihop av utmattning? va stark trots att jag känner mej svagast på jorden? Är det så det ska vara? Falskt? Då vet jag inte om jag vill vara med länge. Då är det inte värt det. Då orkar jag inte. Vill kunna vara glad på riktigt. Kunna skratta på riktigt och le ofta och inte bara när jag är med en söt person eller får en komplimang.Vill vara nöjd med mej själv och veta att jag duger. Vill känna mej älskad. Inte bara av Familjen för där vet jag att va ja än gör och hur jag än ser ut så kommer jag alltid vara älskad av dem. Vill att någon annan ska uppskatta mej med. Att någon mer ska bry sej. Visst jag har underbart söta vänner som alltid finns där för mej när jag behöver dem. Men närheten saknas. Känslan som inte går att beskriva. Glädjeruset man får varje gång man träffar en speciall person, får ett sms från honom eller helt enkelt och snabbt bara tänker på honom. Värmen I maggropen som kallas kärlek. Va fan hände med den? Vart dom den vägen? Jag kände den once up on a time men det varade i tre månader. Tre månader av 16 år är jävligt lite. *suck* Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och börja umgås med andra folk..Sånna som inte gjorde mej till den deprimerade vilsna flickan jag är idag. Hade jag gjort som andra jag känner och skitit i allt som harmed killar att göra och inte bry men om folket med problem. Då hade jag nog gått andra vägar och varit lycklig idag. Jag kanske tilloch med hade varit i ett av de lyckligaste förhållandena på jorden. Mennu är det inte så...Men jag är glad att jag har de sötaste vännerna jag har <3 ni vet vilka ni är! <3 älskar er alla! kan inte skriva mer nu så jag avrundar här..

puss och godnatt på er <3

Första dagen på gymnasiet :)

Det gick bra idag då :) Fick Göran som mentor precis som jag ville. Men de känns som om jag inte kommer att trivas as bra i klssen. Sry om nån av er läser detta men Alla utom typ 5 va nörd. Men de e lugnt eftersom jag iaf då har någon att vara social med :) som faktiskt VILL vara med mej med haha helt otroligt ju! Men jag tror det blir bättre sen iaf.  Lärarna var kul oxå ^^ hm hade as mkt å skriva egentligen men har typ glömt nu...känns inte bra :P men aja kanske skriver senar eikväll eller så. Jag ahr ju fri tillgång till dator nu :p Eftersom jag sitter med min lilla röda i knät :) massa mys haha ;)

puss och kram! <3

Inte många timmar kvar

Snart är sommarlovet slut. Eller ska man säga den enormt långa helgen? Det är det de känns som att det varit iaf. Som en lång helg. En helt ointressant och vanlig helg. Men börjar något nytt imorgon i alla fall..sen kommer allt det gamla och bekanta tillbaka. Hemspråket är något jag ser fram emot och den nya klassen :) Längtar efter att få träffa alla nya :) Längtar efter att få annat än den tomma känslan jag har att tänka på. Jag menar liksom, nu när pia åkt så är inte den där glada stämningen här utan det är knäpptyst. Vilket är massa farligt för då kommer allt man tryckt undan krypande fram och de snurrar i huvvet så man blir tokig. Kan lova att jag kommer gråta en bra stund ikväll innan jag somnar. Klarar inte ensamhet så bra. Jag gråter inte ofta, gråter knappt alls. Men de sista 24 timmarna har jag fan gråtit floder och de bara för att det är tomt. Min andra halva är borta och kommer inte tillbaka på länge. Och fförutom det så kommer andra saker och snurrar som man gråter för. önskar jag hade någon att krama och som sa att allt blir bra, och som fyller det tomma.

Aja dags gå och sova då. Jag börjar nio imorgon så det kasnke är bra så är jag åtminstonde lite pigg imorgon då jag ska träffa alla nya :) god natt <3 puss och kram! <3

Det finns nån annan

Det känns bra! :3  Det finns nån annan som tänker som ja..Som känner som jag. Hehe nej ja är ju inte glad för att nån annan inte är glad utan är deprimerad men att veta att man inte är ensam. Att det finns någon som förstår om man berättar något som gör att jag inte mår så bra. Att man inte är den enda. Allt känns inte lika mörkt, allt känns inte lika dystert utan det finns ett ljus. Visst vännerna har varit ljus förut, de man kunnat prata med, de som förstått men det finns ingen som kan veta exakt hur man känner om den inte varit med om samma sak eller liknande själv. Kände en tyngd över att veta att någon jag känner går igenom samma tankegång och samma känslor som jag men det känns bra att inte vara ensam. Hm tjatigt det blev nu men ah. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mej om jag ska vara ärlig. Har mycket som gör mej ledsen i livet nu. Men även glädjeämnen som väger upp för det som inte är så happy. Jag har mina sötaste vänner och min söta famlij. Visst den är utspridd åt alla håll nu känns det som men definns ändå där. Alla minnen finns ju kvar, visst kan man gråta en skvätt för man saknar alla roliga stunder man haft men man kan även se fram emot nya. Man ser fram emot att syskonen kommer hem eller vännerna hälsar på och man ser fram emot ett gott skratt. Det kanske är bra att inte vara glad jämt så man uppskattar de glada stunderna mer. Men är verkligen meningen att man ska leva i en depression? ska man inte kunna vara glad jämt? och må bra? Kanske till och med tycka bra om sej själv? Är det så mycket begärt att man ska få behålla det självförtroende men har? Så att man sakta men säkert faktiskt kan bygga upp det igen efter att så många rivit det till småbitar och spottat på det!? Är inte alla värd att vara lycklig? Tydligen inte. Visst jag är inte helt olycklig. Jag har en fin familj med en mamma som jag aldrig skulle välja bort. Utan henne hade jag aldrig varit den jag är nu. Jag hade inte vetat vad som är rätt och fel och hade inte varit så ansvarsfull som jag är (jämfört med flera av mina vänner) vuxna kasnke inte ser mej som ansvarsfull men från flera ungdommar har jag fått höra att jag ska släppa på ansvaret lite och ta en sup eller två. slappna av och njuta liksom. Men det är itne så lätt. Jag har världens bästa mamma som ser efter mej och det är jag glad för. Annars hade jag varit beroende av både det ena och det andra och säkert gravid för sjuttioelfte gången. Hur bra är de på en skala om jag får fråga!? så innan du klagar på min mamma tänk efter hur bra det varit om du hade nån som brydde sej tillräckligt om dej för att se till att du höll ditt rykte fint och tog hand om dej själv. Du hade säkert själv mått bättre. Sprit löser mindre än du tror vännen. ;P
Jag är även glad för alla jag träffat genom livet. Även de jag avskytt så mycket att jag velat spy på dem. De har även hjälpt mej bli den jag är. De ha gjort mej starkare men även sänkt mitt självförtroende till botten. Gång på gång faktiskt. Men det har gjort att jag lärt men hur grym världen egentligen är. Att det inte är så lätt i livet. Att man ska våga stå för sin sak och inte ge upp och titta upp fast tårar rinner och stå fasst benen viker. Det finns alltid hopp.

tack för du läste <3 puss och kram <3

for always and ever! <3

Syrran åkte imorse då. Allt känns oerhört tomt. Trodde inte jag skulle känna sån saknad efter nån jag jämt har nåt å bråka om med. Men nu sitter jag här och de känns som om halva jag försvunnit.vaknade imorse å såg ner mot marias säng och det kändes bara konstigt. I 16 år har jag kunnat se henne då jag vaknar och nu kan ja inte de längre. Jag vet, ja vet hon är bara borta 2 veckor nu men hallå!? vi har varit ifrån varandra 1 vecka som max under alla dessa år :o hur fan ska det här gå!? JAG DÖR :O

Men men finns inget att göra åt saken. Förutom att önska henne all lycka i världen förståss.
Så lycka till hjärtat! Älskar dej mest av allt gumman! <3 glöm aldrig det!

ojoj...

Hmm..känns som att jag blivit rätt så dålig på det här -_- men det finns lixom inte tid längre..och när det finns tid...då glöms det bort....vet inte..ja kanske inte borde ha en blogg? är det ens nån som läser den? heh nu börjar ja igen..å fundera...fan..orkar inte det..ja funderar för mkt å går sen vilse i mina tankar >_< nån fler som gör det? Lr är ja fett onormal? lr aah att ja e de vet ja redan,..är ganska stolt öcer att inte vara som alla andra oxå...då är det i alla fall nånting som får mej att känna mej speciell :P

skolan börjar snart :) ( för å ädra ämne lite smidigt) längtar rätt ordentligt :P ska bli skönt och komma tillbaka å få tillbaka känslan av vardag igen...nu känns det bara som en enda lång helg för mej...alla dagar är nästan likadana och det börja kännas meningslöst -_- Aja jag börjar måndag den 24 kl 9 jippie? jaja vet itne vad som händer då men vet att nån gång under dagen får jag min dator WIHOO :P sen helgen som kmr efter den..lr ah redan på fredagen åker jag på läger LÄNGTAR!! Det ska bli kul å få träffa alla igen. Vet inte vf eftersom jag inte lärde känna folket så bra  men ah saknar dem...det är då vålådalen lägret för dem som inte förstog det :P de enda ja "lärde känna" var marcus och tvillingarna :P haha fina namn :P justja osså snoddas å sofie då :P men känner väl inte nån av dem så där vidare bra :P förutom twinzen så :P haha som syrran kallar dem :P lol eehm de ha ja vare ganska väldigt social med :P de är trevliga så de ska verkligen bli kul å träffa dem igen :P träffade visserligen dem för nån helg sen men ändå :P alltid kul å va m dem :P

venne riktigt va mer ja ska skriva nu :P haha eller jo ja hade fett kul igår :P va på dyket m kusinen å sålde remmar å grejjer as mys stämning å alla va jätte söt tihi ^^ men ah NU ha rja inge mer å skriva :P tack för du tog dej tid att läsa mitt tråkiga inlägg :P puss och kram <3

RSS 2.0